blokken

Wat is jouw verhaal?

Anoniem

Prettig en met veel persoonlijke aandacht geholpen. Uitgebreide tests en veel inzichten opgedaan zowel professioneel als persoonlijk. Fijne gesprekken gehad met Anke. Dank daarvoor en vol goede moed op naar mijn nieuwe baan!

Anoniem

BIANCA bedankt voor al je begrip en inzet.

Anoniem

Waardevolle dienstverlening, welke het verschil kan maken om de juiste nieuwe start te maken.

Anoniem

Er is echt, specifiek voor mij , een oplossing gezocht die “paste”.

Anoniem

Ik was aangenaam verrast over de inzet, betrokkenheid en de persoonlijke benadering.

Anoniem

Ik vond het fijn om te komen en de moeite die ze voor je nemen.

Anoniem

Ben zeer tevreden over de hulp die zij mij gegeven heeft. En heb echt plezier in mijn baan.

Anoniem

Een persoonlijke benadering, oprecht geïnteresseerd in mij en de opdracht, deskundig en vindingrijk gedurende het traject.

Anoniem

Prima brief en CV aangepast. Meerdere sollicitatiegesprekken tot gevolg en zelfs een baan nu.

Anoniem

Hebben zich aan alle afspraken gehouden en deden vaak daad stapje meer.

Anoniem

Omdat ik gewoon heel tevreden ben! Er werd meegedacht, ik voelde mij gezien en gehoord en kreeg praktische tips en inzichten. Betrokkenheid, meedenken en enthousiasme zijn andere woorden waar ik aan moet denken.

Anoniem

Ik vond Anke heel fijn de omgang. Tussentijds was er altijd contact. Gewoon een fijn bedrijf!

Anoniem

Prima begeleiding, prettige gesprekken, juiste feedback.

Anoniem

Persoonlijke benadering !

Anoniem

Prima begeleiding, betrokken en professioneel.

Anoniem

Goed & persoonlijk en vast contactpersoon.

Anoniem

Ze willen je altijd helpen, heel top!

Anoniem

Wij hebben enorm fijne samenwerking gehad waarbij er naar mij eigen wensen en ideeën is geluisterd. Heel fijn contact met Anke.

Anoniem

Goed gevoel, vertrouwd en deskundig!

Anoniem

Bianca bij deze bedank ik je voor de tijd die je in mij hebt gestoken en voor je positiviteit, je verstaat je vak en je weet het beste uit je cliënten naar boven te halen.Je bent een mooi mens, aangenaam in de omgang en een leuke persoonlijkheid, zo zouden er meer mogen zijn.

Anoniem

In een relatief korte periode heeft Bianca mij op een open en prettige manier geholpen om een stap verder in mijn loopbaan te (durven) nemen. Het assessment maar zeer zeker de fijne (advies) gesprekken hebben hierbij goed geholpen! 
Bedankt Bianca!

Anoniem

Wat Loopbaanpunt aangeeft te zijn; helder, duidelijk & resultaatgericht, heb ik ook ervaren. Fijne hulp gehad, waar ik ook wat aan had.

Anoniem

Alleen maar lof. Heel erg positief ! Door de “klik” (in dit geval met Bianca) voelde ik mij al heel erg snel op mijn gemak. Dit zorgde ervoor dat ik vrijuit kon praten en sparren over allerlei gedachten etc.

Anoniem

Prima dienstverlening, prettig contact, resultaatgericht.

Anoniem

Gemoedelijke sfeer. Alles is naar wens verlopen en heb er een goed gevoel aan over gehouden tevens een paar wijze lessen geleerd.

Anoniem

Een traject waar ik vooraf echt geen zin in had, omdat het op een moment komt dat het niet lekker gaat en het er ook nog bij komt. Maar wat pakte het anders uit. Het oprechte geloof in mijn mogelijkheden ipv kijken naar wat niet gaat heeft me heel erg geholpen om stappen te zetten die ik vroeger nooit had kunnen en durven zetten. Mede door deze positieve aanpak werd mijn horizon breder en kijk ik nu met voldoening terug op het afgelopen jaar, een groot contrast met de periode die daaraan vooraf ging.

Anoniem

Mocht mijn eigen input blijven geven. Via netwerk snel een werkervaringsplaats en snel vrijwilligerswerk kunnen vinden.

Anoniem

Het was een hele fijne samenwerking met Anke.

Anoniem

Ze hebben mij heel erg goed geholpen en begeleid. De mensen waren vriendelijk. Wij hebben goed contact gehad met elkaar, zelfs in Coronatijd!

Anoniem

Het was een fijne samenwerking met Anke.

Anoniem

Ik raad iedereen die het nodig heeft een leidende hand aan. Volg je eigen intuïtie en je eigen behoeften, wees open en vertrouw en Loopbaanpunt leid je naar je doel.

Anke, dankjewel voor alles!

Anoniem

Grote pluim voor Anke!

Anoniem

In een relatief korte tijd heeft Bianca mij op een open en prettige manier geholpen om een stap verder in mijn loopbaan te (durven) nemen. Het assessment maar zeker de fijne (advies) gesprekken hebben hierbij goed geholpen!

Anoniem

Ik zou Loopbaanpunt zeker aanraden om samen een baan te zoeken. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Anoniem

Duidelijke uitleg, punctueel, adviserend en meedenkend maar vooral erg vriendelijk en open sfeer.

Anoniem

Goede begeleiding, persoonlijk contact en duidelijke communicatie.

Anoniem

Bij begin van m’n tweede ziektejaar moest ik spoor 2 in. In eerste instantie voelde dat alsof ik op een exit-spoor werd gezet, maar toen me duidelijk werd wat ik kon verwachten, kon ik het meer zien als een kans voor mezelf.
Bij aanvang heb ik het assessment gedaan waar me een heleboel duidelijk werd over de mogelijkheden die ik in me had, wat m’n valkuilen waren en wat juist m’n sterke kanten waren. Tijdens het traject was ik nog niet geheel hersteld, dus niet altijd even fit, maar daar werd altijd rekening mee gehouden. Ik was aangenaam verrast met de uitkomsten van het assessment en zag daardoor ook wel nieuwe mogelijkheden. Heb een mooi CV en sollicitatiebrief op kunnen stellen. Op dat moment kon ik ook naar andere vacatures gaan kijken. M’n oude functie was niet echt een optie meer, maar doordat ik een beter inzicht in m’n eigen mogelijkheden kreeg, kon ik eigenlijk ook makkelijker m’n CV naast andere vacatures leggen. Uiteindelijk een prachtige nieuwe baan bij m’n eigen werkgever kunnen vinden die veel beter past bij deze fase van m’n leven en de mogelijkheden die ik nu heb. Heb de kans gekregen om dit eerst 4 maanden als re-integratietraject te doen en zo m’n uren weer op te bouwen voor het echt een vaste baan werd. Ik heb de neiging om wat hard van stapel te lopen, maar als het nodig was een prima rem vanuit Loopbaanpunt gehad, en aanmoediging als dat nodig was. Lang ziek zijn is niet goed voor je zelfvertrouwen, maar dit hele traject heeft me echt geholpen om dat zelfvertrouwen weer op te bouwen. 
Bedankt voor de goede zorgen, en de hulp! Ik had een jaar geleden geen idee dat ik zou eindigen waar ik nu sta

Anoniem

Had niet verwacht zo snel een stageplek te kunnen vinden en dat ik zo veel meer plezier kon krijgen in mijn werk dan voorheen. Bedankt Anke!

Anoniem

Bianca is een super vrouw en heeft heel goed meegedacht met mijn situatie.

Anoniem

Goede begeleiding naar werk gehad. Altijd goede communicatie en oprechte aandacht. Begeleiding was ook altijd goed beschikbaar, korte en snelle lijnen.

Anoniem

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Er was alle ruimte om mijzelf te zijn en werd juist ondersteund waar nodig. Anke heeft mij laten zien dat ik nog van alles kan ondanks mijn gevoeligheid.

Anoniem

Ik heb coach en het traject als zeer leerzaam en prettig ervaren. Anke is een topper!

Anoniem

De coach is zeer professioneel en tegelijkertijd ook heel empatisch. Ze is vriendelijk, respectvol naar mij als persoon, ze luistert naar je. Je wordt echt in je waarde gelaten.

Anoniem

Ik heb nu vast werk, wat ik leuk vind.

Een baan die energie geeft inplaats van energie kost. Ik dacht nooit meer te kunnen werken, maar Loopbaanpunt bleef altijd in mij geloven!

Anoniem

Onderzoek naar interesse en geschiktheid werk heeft goed uitgepakt. Het opende nieuwe deuren naar een nieuw werkveld, dat ik niet eerder voor mogelijk had gehouden.

Anoniem

 Ik zag tegen het traject op maar ik werd heel snel gerustgesteld en goed geholpen.

Anoniem

De begeleiding door Bianca was erg fijn. Bianca, je bent een mooi mens en een prettig persoon om mee te praten.

Anoniem

Ik niet gelijk één reden dat mijn cijfer (een 10) voor jullie zo hoog is. Ik vond de hele loopbaan van mij weer werkfit te maken een hele empowerment proces. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik kijk nu met meer positieve blik naar werk vinden en natuurlijk het werken zelf.

Anoniem

Ik voelde mij volkomen afgeschreven, zolang zonder baan, voelde mij buiten de maatschappij staan. Heb door begeleiding van Loopbaanpunt opnieuw zelfvertrouwen gekregen en geloof in de toekomst! Dankjewel Anke!

Anoniem

Fijne omgang!

Deskundigheid!

Goed resultaat!

Anoniem

Hartstikke bedankt Anke voor alle werk dat he voor me hebt gedaan. Voor alle steun en advies die je me hebt gegeven. Ik voel mij een stuk krachtiger in mijn schoenen staan.

Anoniem

De begeleiding bij Loopbaanpunt is als een fijne samenwerking verlopen, waarin steeds ruimte was voor persoonlijke inbreng en toch de lijn werd uitgezet en gevolgd. Dankjewel Anke!

Anoniem

Door middel van een toegewijde begeleiding en een passende werkervaringsplaats kan ik weer het pad richting de arbeidsmarkt betreden.

Anoniem

Ben super goed geholpen. Heb een baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Dit had ik zonder Anke nooit zomaar gedaan.

Anoniem

Dankzij de begeleiding van loopbaanpunt kreeg ik meer vertrouwen in mijzelf, wat ik kon en wat ik waard ben. Daarnaast ben ik heel praktisch geholpen bij hoe je een motivatiebrief schrijft en bij het opstellen van mijn CV. Daardoor heb ik het aangedurfd om naast de vacature die ik via loopbaanpunt onder ogen kreeg, ook te reageren op een andere vacature op dezelfde school. En dat heeft geresulteerd in een heerlijke baan op een leuke school.

Anoniem

Goede en praktische coaching waarbij naar mogelijkheden en eventuele aanpassingen om mogelijkheden te realiseren wordt gekeken. Ik heb er veel geleerd over de arbeidsmarkt maar ook andere mogelijkheden zoals vrijwilligerswerk.

Anoniem

In eerste instantie was ik wat sceptisch, maar het 1e contact met Bianca was enorm fijn en gaf mij een heel goed gevoel. Er werd heel goed naar mij geluisterd en het de planning van het traject hebben wij samen vast gesteld. Bianca heeft zo veel kennis, ervaring, is integer en oprecht. Dit werkt enorm prettig. Na ruim 11 jaar zat ik ‘vast’ bij mijn werkgever en zag mijzelf niet ergens anders werken, maar door de gesprekken met Bianca ging langzaam het knopje om. Het sollicitatietraject vond ik spannend, maar Bianca stond voor mij klaar. Ook bij code rood. Een fijne en snelle wisselwerking. Dat resulteerde in een nieuwe baan (nooit gedacht of verwacht) en daar heb ik nog steeds geen spijt van. Ik heb enorm veel geleerd van Bianca en ben ook veel over mijzelf te weten gekomen. Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om met Bianca samen te kijken naar wie ik ben & wat voor mij werkt. Ik mis onze gesprekken en denk nu ook: dit had ik veel eerder moeten doen!

Anoniem

Twijfel je of je deel moet nemen aan de loopbaan coach, bij deze wil ik de twijfel wegnemen en zeg ik DOEN!
Zij bieden coaching aan op maat, zijn zeer deskundig en luisteren vooral naar de behoefte van de klant en spelen hier op in. Er was ook ruimte voor gezelligheid, kortom TOP!

Anoniem

Gezellig en positief begeleid door Bianca en samen gewerkt aan mijn toekomst!!
Bedankt daarvoor!

Anoniem

Bianca is open, empatisch en denkt mee en ondersteunt ook met betrekking tot rechten en plichten.

Anoniem

Ik geef n tien, omdat ik het gehele traject perfect bij mij vond aansluiten.Mijn contactpersoon zeer deskundig, vriendelijk en meelevend was.
Gewoon een heel goed gevoel…!!!

Anoniem

Vanaf het eerste telefoongesprek heb ik een erg goed gevoel gehad bij Bianca. Ze is vriendelijk, behulpzaam, respectvol, humoristisch, warm, professioneel; oftewel een topmens! Ik ben zeer tevreden.

Anoniem

Je heb 100% kans van slagen. Je wordt super goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk. Ik raad Loopbaanpunt echt aan, ze hebben mij echt heel goed geholpen. Zelfs zo goed dat ik nu een baan heb. Bedankt Anke van Huet van Loopbaanpunt voor de goede zorgen. Ik heb een baan dankzij jou!

Anoniem

Bianca is een fijn mens om mee te praten en de opbouw van het proces is erg goed.

Anoniem

Zoek je naar werk? Loopbaanpunt maakt daar een punt van. En dat werkt!

Ik heb de samenwerking en het contact als zeer prettig ervaren. Zeker in mijn persoonlijke situatie. De info was duidelijk en begrijpelijk.

Anoniem

De medewerkers van Loopbaanpunt zijn erg vriendelijk, open en staan altijd voor je klaar. De sfeer is prettig en ongedwongen met hier en daar fijne humor. Fijn om een klankbord te hebben in het proces naar werk / ander werk!

Anoniem

Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren. Ik voelde me begrepen en gesteund. Ik ben goed geholpen en heb hier zeker baat bij gehad.

Anoniem

Ik vind Bianca van Loopbaanpunt.nl heel sterk op privacy, positieve feedback, doen van suggesties, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Maar vooral haar passie en haar meeleven met mij, bij tegenslag en succes, maakt dat ik verder durfde te gaan dan ik in mijn eentje zou zijn gegaan. Aanrader!

Anoniem

Bij loopbaanpunt ben ik heel welkom, enthousiast en serieus ontvangen. Ik voelde me erg veilig en kon mijn hele verhaal vertellen om vervolgens verder geholpen te worden. De begeleiding die ik gekregen heb was top, dit geeft mij meer zelfverzekerdheid om verder te kunnen. Wat er voor mij heel duidelijk uitsprong was de oprechte interesse in mij en hoe men mij verder kon helpen. De mogelijkheid om tussen afspraken door te appen of eventueel te bellen met vragen is geweldig. Bij deze nogmaals hartelijk bedankt!

Anoniem

Loopbaanpunt is een positief ingestelde organisatie die gelooft in hun kandidaten. 
Er werd oprecht naar mij geluisterd en met mij mee gedacht in wat ik op dat moment aan kon en bij mij past.
Doordat zij die positiviteit uitstraalde ben ik ook weer in mijzelf gaan geloven.
Ik mocht in mijn eigen tempo mijn weg volgen en kon daardoor vanuit een diep dal weer opklimmen.
Zodat ik nu weer een mooie goed passende baan heb gevonden.
Super bedankt!!!

Anoniem

Dankjewel Anke, voor alle keren dat je naar me geluisterd hebt. Mij steeds meer zekerder liet voelen in mijn onzekerheid. We hebben samen kunnen realiseren dat ik in 6 maanden tijd een nieuwe baan heb. En ook al is het een complete carriere-switch, ik heb er heel veel zin in!!

Dankjewel voor je begeleiding.

Als laatste: Stay save and stay healthy!

Anoniem

Lieve Anke,

Bedankt voor je; geduld, wijsheid, energie, rust, empathie, know-how, motivatie, daadkracht, flexibiliteit en hulp! Mede dankzij jou heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug gekregen en heb ik een baan gevonden!

Dank voor alles!

Anoniem

Anke heeft veel voor mij gedaan. Klantvriendelijk, daadkrachtig en luisterend oor!

Anoniem

Een dikke 10… omdat ze dit verdienen. Sinds dag 1 was er een klik en ik werd goed geholpen en ben in mijn project gegroeid ben ze zeer dankbaar.

Anoniem

Ik werd goed geholpen. En we werkten echt samen, ik moest dingen doen en mocht mijn wensen bekend maken. Maar mijn re-integratie begeleidster zocht ook dingen uit, en probeerde het binnen mijn wensen te doen maar liet mij ook genoeg zien buiten mijn ‘comfortzone’.

Anoniem

Ik ben zeer tevreden, heel goed geholpen met mijn C.V en sollicitatie brief. De bereikbaarheid was prima. Luisterend oor, enthousiast en fijn persoon om mee samen te werken.

Anoniem

Ik ben super tevreden, Bianca is een fijne coach en mooi persoon. We kunnen het goed vinden en kunnen lezen en schrijven met elkaar.

Anoniem

Goede kennis, kundig, enthousiast, positief en goede contacten!

Anoniem

Goede begeleiding , goede ingangen bij bedrijven. Weet waarover ze praat en heel enthousiast !!

Anoniem

Erg aardig en vriendelijk persoon geeft je net dat laatste duwtje.

Anoniem

Bianca is prettig om mee te praten en behoorlijk hands-on (hup, handen uit de mouwen!). De gesprekken waren ook erg open en ik voelde mij daar prettig en vertrouwd bij. Dit was erg fijn omdat ik dat steuntje in de rug net nodig had. We hebben samen gekeken naar wat het beste bij mij paste in deze situatie en zijn daar meteen mee aan de slag gegaan. Dit resulteerde in een werkervaringsplek. 

Anoniem

Ik had een fijn contact met mijn loopbaandeskundige en voelde me gesteund. Dit heeft geleid tot een positief resultaat en binnen no time had ik een nieuwe baan.

Anoniem

Deskundig | professioneel | betrokken en persoonlijk | luisterend oor en nemen de tijd voor jou | zeer prettige ervaring.

Anoniem

Hele prettige gesprekken gehad.

Anoniem

Vriendelijk en duidelijke begeleiding. Het opzetten van een nieuwe CV en sollicitatiebrief en het oefenen van een sollicitatiegesprek hebben mij zeer geholpen. Ik ging altijd met plezier naar Bianca toe. 

Bedank Bianca kijk met een goed gevoel terug op de tijd dat je me begeleid hebt.

Anoniem

Loopbaanpunt heeft mijn een veilig haven geboden. Hier heb ik een luisterend oor gevonden. Met als resultaat dat ik weer stevig in mijn schoenen sta. Ik ga met een goed gevoel naar mijn werk. Ik weet zeker dat ik daar thuis hoor.

Anoniem

Er wordt goed naar je geluisterd en naar jouw behoefte acties uitgezet. Bianca stelt open vragen, laat je ook zelf denken en komt met passende opdrachten om thuis uit te voeren. De lijntjes zijn heerlijk kort en de manier hoe er met je wordt omgegaan is persoonlijk. Je krijgt echt het gevoel dat ze voor jou bezig is!

Anoniem

In mijn werk was ik na meer dan 20 jaar enigszins vastgelopen, ik wilde iets anders. Maar wat? En hoe? Bij Loopbaanpunt heeft Anke mij betrokken en vakkundig geholpen, samen met Leonie. Ze hebben maatwerk toegepast: een beproefde methode werd losgelaten, een andere manier werd gevonden. Samen hebben we gekeken welke richting ik op kan gaan.
Mijn CV is opgepoetst en ik heb geleerd hoe je LinkedIn beter kunt inzetten. Bovendien hebben we op een realistische manier geoefend met een sollicitatiegesprek en het gesprek geëvalueerd. Daar heb ik veel aan gehad. Ik kan nu zelfstandig verder met zoeken naar een geschikte plek.

Anoniem

De medewerker is deskundig. Door de gesprekken die ik heb gehad ben ik achtergekomen wat er echt bij mij past en wat ik wil. Verder is mijn cv is aangepast en weet hoe ik een goede sollicitatiebrief moet schrijven. Precies wat ik nodig had!

Bianca, dank je wel voor alles!

Anoniem

Goede gesprekken, soms met confronterende vragen. Maar dat zette me aan het denken en voelen wat nu eigenlijk belangrijk voor mij is. Het persoonlijke Stijl & Motivatieprofiel gaf woorden aan wat ik eigenlijk al wist, maar nooit goed onder woorden kon brengen.

Anoniem

Door professionele begeleiding mij begeleid van somber naar positieve kijk op de toekomst!

Anoniem

Na een jaar ziektewet ben ik via het UWV bij Loopbaanpunt terecht gekomen. Na de eerste gesprekken met Bianca te hebben gehad, ben ik daarna begeleid door Anke en Leonie. Doordat ik alle drie de dames heb meegemaakt kan ik zeggen dat je bij Loopbaanpunt hoe dan ook goed zit als je op zoek bent naar persoonlijke, warme en enthousiaste begeleiding. Gezellig, maar ook zeker doelgericht! Alle gesprekken, kopjes koffie, adviezen, altijd een luisterend oor, het meezoeken naar passende vacatures, tips om mijn CV te verbeteren en sollicitatiebrieven op te stellen. En soms net dat zetje wat ik nodig had om tóch iets te doen wat ik spannend vond of onzeker over was. De gesprekken hebben mij steeds nieuwe energie en inzichten gegeven en ze hebben mijn zelfvertrouwen doen groeien. Mede dankzij Loopbaanpunt ben ik nu naar ik wil zijn en sta ik met een nieuwe, fulltime baan weer midden in de maatschappij. Ik zal nog vaak aan jullie terug denken en alle adviezen zeker meenemen in de toekomst. Bianca, Anke en Leonie bedankt voor alles!

Anoniem

Zeer ervaren begeleiders en erg fijn in de communicatie.Ik heb nu een veel beter beeld van mijzelf m.b.t. mijn kwaliteiten en de verscheidene communicatiestijlen.

Anoniem

Vriendelijk, duidelijk, goed en zeer behulpzaam.

Anoniem

Met hulp van Loopbaanpunt heb ik gevonden waar ik voor wil gaan. Waar ik blij van wordt in mijn werk. En Bianca heeft mij geholpen in het vinden van de weg daar naar toe. Met enthousiasme, humor, respect en recht voor z’n raap. Dank je wel Bianca.”

Anoniem

Professioneel en menselijk!

Hoe “rot” ik mij ook voelde. Ik voelde mij erg gehoord en gesteund en kwam er toch steeds weer met een positief gevoel vandaan.

Anoniem

Fijne, vertrouwelijk begeleiding. Er wordt naar je geluisterd, doch ook gewezen wat de bedoeling is.

Anoniem

De persoonlijke benadering van Bianca, het medeleven tijdens en na mijn ziekteperiode, het enthousiasme waarmee zij mij begeleid heeft, meedenkend naar andere functies, het opgeleverde resultaat en de oprechte blijdschap die zij toont, maken dat de negatieve situatie waarin je zit, toch op een zeer tevreden en positieve manier en afgesloten kan worden.

Anoniem

Na jaren thuis te zijn geweest en heel graag weer aan de slag te willen, maar dan buiten mijn eigen vakgebied kreeg ik hulp van Bianca. Ik was onzeker over het solliciteren en wist nog niet precies wat zou passen bij mijn mogelijkheden. Bianca heeft mij enorm goed geholpen, ze is enthousiast en zeer betrokken bij het traject. In eerste instantie met mijn C.V en sollicitatiebrief en later door te oefenen met solliciteren. Door onze gesprekken kreeg ik zelfvertrouwen en kwam ik erachter welke richting ik op wilde gaan. Een leuke baan gevonden! Bedankt Bianca, ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren.

Anoniem

Toen ik door mijn vorige werkgever, omwille van een spoor 2 situatie, in contact gebracht werd met Bianca Nijpjes van Loopbaanpunt in Middelburg, viel mij al bij het eerste telefonische contact haar doortastendheid op. Ik herinner mij dat ik toen dacht: ‘die heeft er zin en zij gaat mij helpen!’ Bianca heeft dat volledig waargemaakt. Ik heb nu na een korte periode met haar hulp een baan gevonden die volledig bij mijn competenties en interesses aansluit. Toen ze mij deze vacature, die ik zelf volledig had gemist in mijn zoekproces, per mail toestuurde heb ik nog een moment getwijfeld. Zou dit echt iets voor mij zijn? Ze had het niet beter kunnen inschatten want ik ben inmiddels helemaal gelukkig met mijn baan. In de periode die voorafging wist Bianca telkens weer vacatures te vinden die ik heel interessant vond. Wat ik als heel prettig heb ervaren waren de korte lijnen met Bianca. Ik mocht haar altijd bellen of mailen zodat ze mijn sollicitatiebrieven kon checken voordat ze de deur uitgingen. Dat gaf me veel zelfvertrouwen en het vertrouwen dat we vroeg of laat een baan zouden zouden vinden met mijn naam erop. Ik heb Bianca van Loopbaanpunt als zeer professioneel ervaren en zal ook zeker met veel plezier terugdenken aan onze gezellige gesprekken!

Anoniem

Als er op je werk meer wordt gekeken naar wat je allemaal niet (meer) kunt en je het gevoel krijgt dat er alleen nog maar deuren dicht gaan op de arbeidsmarkt, dan is het bijzonder prettig dat er een deskundig iemand tegenover je zit die denkt vanuit alle mogelijkheden en jouw capaciteiten. Er gingen weer deuren open! Zelfs de luxe om een keer ‘nee’ te kunnen zeggen na een sollicitatiegesprek, na goed overleg met mijn coach. Uiteindelijk precies de juiste vacature gevonden en op het juiste moment aangeschreven, gevolgd door een snelle uitnodiging. Nog gauw samen een coaching sessie gedaan en vol zelfvertrouwen naar het tweede gesprek met een positief verhaal en die nieuwe baan is binnen. Missie volbracht.

Anoniem

Ik ben op zeer deskundige wijze geholpen. Luisterend oor, alle tijd, meelevend, goede bruikbare adviezen. Regelmatig terugkerende sessies en goede tips om aan te werken. Voelde me zeer op mijn gemak kon mezelf zijn in een veilige omgeving.

Anoniem

Door de oprechte, betrokken en deskundige coaching van Bianca heb ik meer inzicht in mijn kwaliteiten en bij welke omstandigheden ik tot mijn recht kom. En hoe ik deze omstandigheden zelf beïnvloeden kan door koers te kiezen en grenzen te bewaken. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en het vertouwen in de toekomst. Bedankt Bianca!

Anoniem

Dankzij de persoonlijke en vriendelijke begeleiding van Loopbaanpunt, kan ik weer aan de slag en heb ik genoeg tips en tools gekregen voor de toekomst!

Anoniem

De positieve benadering, de “schouders eronder” mentaliteit, de grote betrokkenheid, veel begrip voor de situatie en het denken in mogelijkheden spraken mij erg aan in de begeleiding.

Anoniem

Dankzij de persoonlijke en vriendelijke begeleiding van Loopbaanpunt, kan ik weer aan de slag en heb ik genoeg tips en tools gekregen voor de toekomst!

Anoniem

De dienstverlening is klantgericht met een goed luisterend oor!!

Anoniem

Ik ben zeer tevreden over Loopbaanpunt. Ze helpen je goed en vakkundig.

Anoniem

Ik zat op een dood spoor en ging 2 jaar met tegenzin naar mijn werk. Er was zoveel gebeurd en ik zag het simpelweg niet meer zitten. Kon niet goed omgaan met de negatieve sfeer die op het werk hing. Ik ging er in mee en dat zorgde ervoor dat ik naast het werk mezelf ook niet prettig voelde. Verre van prettig zelfs! Maar ja wat moet je doen als je niet weet wat je wilt doen qua werk. En als je ook niet de meest briljante opleidingen hebt dan is het lastig. Via via kwam ik in contact met Bianca van loopbaanpunt en vanaf het eerste moment voelde ik dat ik op het juiste adres was. De “echte” aandacht die ik kreeg, het luisterende oor en de juiste aanpak waren echt geweldig. Ik mocht van mijn werk een test (Persoonlijk Stijl & Motivatie profiel) doen en die heeft mij een heel goed beeld van mijzelf gegeven. Een echte aanrader mocht je op een doodspoor zitten op werkgebied. Dit profiel (wat je ook echt meekrijgt) is iets waar je jezelf in terug vind, en waar je je plus en min punten terugziet. Dit en de fijne gesprekken en goeie tips hebben mij terug op de goeie weg geholpen. Ik weet nu welke kant ik op kan, waar mijn kracht ligt. Tevens heeft het mij inzicht gegeven hoe je met vervelende situaties of bazen om moet gaan.
Ik kan niet anders zeggen dat ik weer goed in mn vel zit en de toekomst weer positief tegemoet zie. Dank Bianca voor alles!

Anoniem

Warme, persoonlijke begeleiding waarbij het eindresultaat niet uit het oog verloren is. Fijne feedback, inzichten en prima ondersteuning op CV en motivatiebrieven bij sollicitaties.
Ik ben er nog niet maar weet me gesteund door de bagage die ik vanuit Loopbaanpunt heb meegekregen!

Anoniem

Echte persoonlijke aandacht. En een programma, gebaseerd op de vraag. Het traject dat ik heb doorlopen, heeft mij geholpen inzagen in mijn eigen wensen te krijgen. Mezelf beter te leren kennen en prioriteiten te leren stellen. Met een nieuwe baan tot resultaat! 

Anoniem

Gedreven, persoonlijke aanpak, hands-on mentaliteit. Veel positieve steun vanuit passie mogen ontvangen.

Anoniem

Een goede, degelijke begeleiding!

Anoniem

Vertrouwen , respect en van goede wil. Ik voelde mij begrepen en had het gevoel dat ik er toe deed en het gaf mij optimisme voor een andere invulling van mijn tijd.
Ik heb veel praktische hulp gekregen met de sollicitatiebrieven en het sollicitatiegesprek.

Anoniem

Ik heb de begeleiding van Bianca als prettig en persoonlijk ervaren. Er is zelfs ad hoc tijd genomen bij het helpen van het maken van een goede CV voor een sollicitatie.
En belangrijkste les in een zoektocht naar een andere baan: Blijf jezelf!

Anoniem

Loopbaanpunt heeft mij goed op weg geholpen hoe ik een gesprek bijv.: sollicitatiegesprek aan moet gaan. Bijv: houding, maar ook wat zeg je wel en wat niet.
Ook heb ik nuttige tips gekregen op mijn brief en C.V.
Ik vind dat ik goed geholpen ben en ik voel me zekerder om verder zelf aan de slag te gaan.
Loopbaanpunt oogt “fris” en straalt warmte uit, maar is tegelijkertijd professioneel!
Bedankt!

Anoniem

Bianca, tijdens mijn begeleiding was je betrokken, meedenkend en daadkrachtig! Precies de ingrediënten die ik nodig had;)

Anoniem

Hoewel het contact met loopbaanpunt mij geen baan opleverde maar wel een mooie CV en veel meer zelfvertrouwen resulteerde dit uiteindelijk toch in een zelf gevonden baan. Het contact met Anke was prima en ze leerde me ook beter mijn grenzen aan te geven. Ben er zeer tevreden over.

Anoniem

Bij Bianca voelde ik mij al snel op mijn gemak. Er was een klik en ze heeft mij weer doen inzien wie ik ben, wat ik wil en waar ik vrolijk van word. Ze heeft altijd alert gereageerd bij ‘code rood’ dat betekent dat er snel even contact moest zijn ter voorbereiding op bijv. een sollicitatiegesprek. Er was dan tijd voor een gesprek, telefonisch contact of mailverkeer. Inmiddels heb ik een nieuwe baan en houden de contacten op. Ik zal het gaan missen. Ga je bij iedereen aanbevelen die loopbaan begeleiding nodig heeft.
Kortom super bedankt voor alles.

Anoniem

Persoonlijk contact. Geen nummer dat volgens standaard methode behandeld wordt.
Creëren van informele sfeer waar de “kandidaat” zich snel thuis voelt en hierdoor dieper
en meer ontspannen met de materie kan omgaan.

Daarnaast:
– Deskundige begeleiding.
– Goede en handige tips voor opstellen C.V. en sollicitatie brieven.
– Serieus genomen worden en verhaal kwijt kunnen
– Spiegel voorgehouden, wie/ hoe ben ik, zonder hierop een stempel te zetten. En hoe kan ik dit het beste inzetten
– Samenwerking als plezierig ervaren.

Anoniem

Ik heb de stap genomen om op zoek te gaan naar een andere baan. Om te ontdekken wat voor soort organisatie bij mij past, ben ik bij Loopbaanpunt terecht gekomen. Zij hebben mij enorm geholpen om dit voor mezelf duidelijk te krijgen.

Anoniem

Bianca, bedankt voor je positiviteit en energie, het heeft mij enorm geholpen om door te zetten naar een geweldig resultaat.

Anoniem

Na mijn ontslag ben ik begeleid door Bianca. We zijn gestart met de TSI, en die gaf me om enerzijds positieve feedback, en anderzijds een beetje meer inzicht hoe ikzelf overkom in een eerste kennismaking. Vooral dit laatste heeft me erg geholpen in latere sollicitaties. Bianca hielp me met de oriëntatie op andere interessegebieden en mogelijkheden qua werk, waardoor je opeens een vertaalslag leert maken van interessegebied naar werkelijke baanmogelijkheden. Als ik twijfelde aan mezelf, dan hielp Bianca me er met haar enthousiasme en positivisme altijd weer bovenop. Elke keer als ik de deur uitliep, voelde ik me weer vol energie, goede moed en nieuwe ideeën. Dus, Bianca, hartelijk dank voor je tijd en energie! Volgende week start ik in mijn nieuwe baan 🙂

Anoniem

Loopbaanpunt heeft mij op een correcte manier geholpen. De contactpersoon is communicatief en komt haar afspraken na.

Anoniem

Na mijn ontslag werd ik ontzettend goed ondersteund door Bianca van Loopbaanpunt. Toen ik hiermee zou gaan starten had ik er helemaal geen zin in. Ontslag was niet leuk en alles wat daarbij komt kijken dacht ik al helemaal niet. Bij het eerste gesprek met Bianca was het gelijk een prettig gesprek. Ik vertelde over mijn plannen om voor mezelf te beginnen en Bianca was zo enthousiast dit werkte aanstekelijk. Ik heb erg veel aan haar adviezen en gesprekken gehad. Loopbaanpunt is voor mij gezellig, gastvrij maar bovenal erg deskundig. Dank je wel voor prettige samenwerking.

Anoniem

Ontzettend fijne en gezellige gesprekken gehad met Kathy. Ik voelde me serieus genomen, er werd geluisterd naar mijn verhaal, naar hetgeen waar ik mee zat. Al na een gesprek van 1 uur voelde ik me heel erg geholpen en werd er voor mezelf heel veel duidelijk wat er qua werk bij me zou passen. Hier zat ik zelf al maanden over te piekeren. Bedankt Kathy!

Anoniem

Gewoon top!

Super klik. Zij zijn persoonlijk, menselijk en betrokken.

Anoniem

Na elk gesprek was ik weer vol goede moed en met nieuwe ideeen. Door Bianca haar enthousiasme werkt heel positief. Voor mij was elk bezoek ook een pep talk. Men heeft aandacht voor alle aspecten op het moment dat je ineens zonder werk bent. Ik heb hele goede praktische tips gekregen maar ook mentale ondersteuning.

Anoniem

Na mijn ontslag, kwam ik in contact met Loopbaanpunt. Ik heb in overleg met Kathy Maas ( mijn contactpersoon) gekozen voor een traject van 4 maanden.

Ik moet eerlijk bekennen, het was geen straf om naar de afspraak te komen met Kathy. Ik ben heel goed ontvangen . Ik heb veel tips gekregen om te solliciteren, over het opstellen van brieven en cv  enz.

Het was gezellig maar ook zinvol, ik werd altijd goed en vriendelijk ontvangen. De ongedwongen sfeer sprak mij enorm aan.

Dames van Loopbaanpunt, niets dan lof,
Kortom: ga zo door met anderen!

Anoniem

De persoonlijke oprechte aandacht van Loopbaanpunt geeft snel vertrouwen en het enthousiasme voelt oprecht. Dit motiveert om weer in jezelf te geloven en en te investeren.

Anoniem

Hartelijke dank voor jullie steun en deskundige begeleiding. Mede dankzij jullie heb ik nu fantastische nieuwe baan.

Met een vast contract !!!   En dat voor een 50 plusser.

Anoniem

Tijdens een management development traject van mijn werk heb ik 2 jaar lang gebruik mogen maken  van een coach. Loopbaanpunt heeft mij in dit traject goed begeleid. Het was fijn dat de coach buiten de organisatie stond zodat ik daar mijn verhaal kwijt kon zonder op te moeten passen wat je zegt.

Samen hebben we allerlei vraagstukken besproken, oplossingen bedacht en ik ging altijd met een goed gevoel en vooral ook positief weer op mijn werk aan de slag. Kortom een fijne tijd beleefd!

Anoniem

Goede begeleiding door de coaches. Fijn bedrijf waar je altijd terecht kunt met je vragen. Gewoon doorgaan zoals jullie het doen.

Anoniem

Na mijn ontslag, kwam ik in contact met Loopbaanpunt. Ik heb zelf gekozen voor een traject van 4 maanden. Mijn contactpersoon was Kathy Maas. Ik ben super goed ontvangen, ik heb veel tips gekregen om te solliciteren , over het opstellen van brieven enz.
Iedere afspraak was gezellig, ik werd altijd vriendelijk ontvangen. De ongedwongen sfeer sprak mij enorm aan.
Kortom: ga zo door!

Anoniem

Ga voordat je in gesprek ga bij jezelf op zoek wat je werkelijk wil in je verdere werkbare leven.

Je kan er bij geholpen worden maar het is beter als je zelf ontdekt wat bij jou past.

Voor mij was het vervolgen van mijn huidige loopbaan eigenlijk niet bespreekbaar omdat ik hier gewoon geen zin meer in had. Dit was uit cv en opleiding echter niet op te maken, maar had puur met mijn gevoel te maken. Heeft wel weken geduurd voordat ik dit goed kon beargumenteren.

Ik heb dit wel volgehouden en heb nu toch in mijn gewenste loopbaanrichting werk gevonden.

anoniem

Ik was na twaalf jaar vanwege bedrijfseconomische redenen ontslagen. Kathy Maas heeft mij persoonlijk begeleid. Door haar persoonlijke aanpak heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en heb geleerd dat ik gewoon kan zijn wie ik ben en dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. De TSI test heeft mij ook geholpen om mij zelf beter te leren kennen.

De sollicitatietraining die Kathy Maas verzorgde heb ik ook heel veel van geleerd. Dankzij deze training heb ik een goede cv en sollicitatiebrief leren opstellen. Mede dankzij Kathy heb ik een leuke baan gevonden, direct aansluitend aan mijn ontslag. Dus heb ik gelukkig niet thuis gezeten!

Anoniem

Ik heb de begeleiding vanuit Loopbaanpunt als zeer prettig en nuttig ervaren.

Bianca Nijpjes komt op mij over als een zeer kundig, klantvriendelijk en betrouwbaar persoon. Ik heb de aangereikte informatie en adviezen als erg nuttig ervaren. Daarbij werd er voldoende rekening gehouden met mijn persoonlijke ideeën en wensen.

Anoniem

Ik heb de training met Bianca Nijpjes als heel positief ervaren. Je leert door de training anders naar jezelf kijken maar ook hoe anderen naar jou kijken. De sollicitatietraining was ook heel leerzaam en hoe je een goed CV in elkaar zet. De 1 op 1 gesprekken waren altijd leerzaam en gezellig, het bakje koffie ontbrak ook nooit.

Anoniem

Persoonlijk, mensgericht, motiverend en leveren maatwerk. Geen vastomlijnd traject, genoeg ruimte voor invulling die er nodig is. Met jullie uitstraling en begeleiding geven jullie weer energie om verder te gaan en te komen tot een positief resultaat en in mijn geval met weer een baan. De klik die ik met Bianca had en hoe zij er voor mij was in dit hele proces was echt super. Ze was echt een steunpilaar en ik vind het aan de ene kant jammer dat het traject is afgerond en we geen gesprekken meer hebben.

De TSI is voor mij een heel belangrijke en handige ‘kapstok’ geweest en een document wat je goed in de praktijk kan gebruiken. Bij het schrijven van sollicitatiebrieven, gesprekken voeren e.d. Ik was en ben hier nog heel blij mee. Als je door omstandigheden ineens in een loopbaantraject terecht komt ben je soms zoekende naar de juiste ‘woorden en omschrijvingen’ om iets duidelijk te maken naar anderen toe en ook voor jezelf. Zeker als je nog in het transitieproces zit en te maken heb met emoties. Ik pakte het regelmatig terug om te zien waar mijn krachten en drijfveren zitten en tips wat ik kan verbeteren, waar ik energie verlies en wat voor mij de beste werkomgeving is. Je bent weer op zoek naar veiligheid en je wilt verder. Het hele traject heeft mij enorm geholpen bij mijn nieuwe baan, ik ga met plezier naar mijn werk en heb vertrouwen in de toekomst. Ook kostte het ‘assessment’ niet veel tijd en kan je het online maken, heel effectief.

Anoniem

Bij Loopbaanpunt hebben ze de mens achter de kandidaat gevonden en laten groeien, ik ben waar ik zijn wil, dank je wel Bianca!

Anoniem

De deskundigheid, het oprechte persoonlijke contact en het enthousiasme van Loopbaanpunt zorgde ervoor dat ik altijd weer met veel energie en zelfvertrouwen de zoektocht naar ander werk in ging. En met resultaat!

Anoniem

Ik vind dat Bianca mij goed heeft geholpen om mezelf in beweging te zetten. Door de gesprekken, het assessment en door inzichten met mij te delen heb ik mezelf weer gemotiveerd om mijn loopbaan een nieuwe impuls te geven.

Loopbaanpunt is onderscheidend door de directe en persoonlijke aanpak. Het was voor mij volledig duidelijk wat de bedoeling was en wat ik zelf moet doen om resultaat te boeken.

Anoniem

Ik heb een hele persoonlijke samenwerking ervaren, waardoor ik het gevoel kreeg, dat ik de opdrachtgever was i.p.v. mijn werkgever. De opdracht wordt goed “vertaald” naar de belangen van de werknemer.

Anoniem

Ik heb recent een sollicitatietraining gevolgd bij loopbaanpunt. Zeer prettige sfeer en hele goede tips gehad. Mijn CV ziet er nu een stuk beter uit en ook de tips voor de sollicitatiebrief waren heel nuttig. Ook het oefenen van een zeer realistisch sollicitatie gesprek was erg leerzaam.

Anoniem

Prettig contact, ik ben heel veel stappen vooruit gekomen. Na elk gesprek ging ik weer enthousiast en met nieuwe ideeen naar huis. Mijn CV en motivatiebrieven zijn up-to-date en worden goed ontvangen. Ik vond vooral het enthousiasme heel prettig, het persoonlijk contact en de vele netwerkcontacten van Bianca. Ook dat ze veder keek dan waar ik zelf aan dacht was heel prettig. Het heeft mijn horizon verbreed en daarmee mijn kansen op de arbeidsmarkt.

Anoniem

Ik had heel fijn contact met Bianca. Zij luisterde goed naar mijn ervarigen en gaf handreikingen waarmee ik zelf iets kon. Ik ben heel tevreden metr de begeleiding.
Hartelijk dank hiervoor.

Ella

Anoniem

Ik werd serieus genomen en had heel goed contact. Er wordt met je meegedacht.

Anoniem

Goede persoonlijke begeleiding op een menselijke manier.

Anoniem

Persoonlijke aandacht die zorgt ervoor dat een kandidaat zich serieus genomen voelt.

Anoniem

Heeft u hulp nodig, neem contact op met Loopbaanpunt. Succes gegarandeerd.

Anoniem

Ik ben blij dat mijn contactpersoon goed naar mijn ideeen en wensen heeft geluisterd en dat we samen hebben gewerkt aan de beste mogelijkheden voor mij.

Anoniem

Ik kan Loopbaanpunt bijzonder aanbevelen: enthousiast, stimulerend en zij hebben vertrouwen in de kandidaat.

Anoniem

Er wordt goed naar je geluisterd als je ideeen naar voren brengt. Ze worden niet weggewuift of aan de kant geschoven. De begeleiding is goed.

Anoniem

De persoonlijke begeleiding en betrokkenheid van de contactpersoon deden mij goed en motiveerde mij.

Anoniem

Prima begeleiding en in het begeleiden van een nieuwe baan.

Anoniem

Op je 48e ineens van de een op de andere dag op straat komen te staan……..dan krab je toch wel even achter je oren, zeker in deze onzekere tijd. Gelukkig kon ik een outplacement traject in en er werd door mijn ex-werknemer voorgesteld om dit te doen bij Loopbaanpunt. Al na het introductiegesprek met Bianca had ik een goed gevoel bij deze keuze en dat gevoel is alleen maar beter geworden gedurende de 5 maanden dat ik ben geholpen door Bianca. De “peptalks”, goede adviezen, het oefenen van sollicitatiegesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik binnen een korte tijd weer een prima baan heb gevonden bij een heel leuke werkgever. Ik ben onder de indruk geraakt van de deskundigheid, maar vooral het enthousiasme van Bianca. Elke keer als ik bij jullie was geweest kon ik er weer tegenaan en zat ik vol energie!!! Heel veel dank hiervoor!!!!! Groetjes, Wim

Anoniem

Goede persoonlijke begeleiding op een menselijke manier.

Anoniem

Is aan te raden op elke en welke manier ook.

Anoniem

Korte lijntjes; snelle reakties; onderhoud regelmatig contact.

Anoniem

Loopbaanpunt geeft goede persoonlijke begeleiding. Ze geven je vertrouwen, er wordt naar je geluisterd en je wordt serieus genomen. Een hele goede ervaring dus.

Anoniem

Dankzij de inzet van Anke van Huet ben ik nu werkzaam bij de CZ. Bedankt!

Anoniem

Loopbaanpunt heeft mijn zelfvertrouwen vergroot!

Anoniem

Je wordt goed begeleid en er wordt aandacht besteed aan jouw wensen. Er wordt altijd gekeken naar de dingen die je goed kan.

Anoniem

Ik geef het “rapportcijfer” 10 omdat ik heel tevreden ben over de samenwerking met Anke, de begeleiding, het trainen, de gesprekken en adviezen. En ook het aantal banen dat Anke aandroeg waarop ik kon solliciteren, die ikzelf niet gevonden had.

Anoniem

Hoi Annemarie, Ik wou je even laten weten dat is sinds Oktober vorig jaar werkzaam ben bij het ROC Westerschelde als Administratief Medewerker. Vooral mede door de training die toch goed geholpen heeft om deze baan te krijgen. Helaas is dit maar een baan voor een jaar, maar goed beter vanuit een werkende positie op zoek naar een andere baan dan geen. Groetjes en nogmaals bedankt voor alles

Anoniem

IK HEB EEN BAAN !!!!!!! Super he.Ik mag 6 april gaan beginnen. Nooit gedacht dat ik dit nog eens zou gaan doen maar zo gaaf dat ik dit mag gaan leren. Ik stuur je bij deze het evaluatieformulier terug en een stukje wat ik geschreven heb. Nog bedankt voor alles en veel succes met alles waar je mee bezig bent.

Anoniem

Na bijna een jaar thuis gezeten te hebben met af en toe een tijdelijk baantje, nu eindelijk een baan voor langere tijd. Bianca, heel erg bedankt voor je geduld, medeleven en vooral enthousiasme! Succes verder met Loopbaanpunt!

Anoniem

Ik wil bij deze mijn dank uitspreken voor de goede zorgen en de vele tips van de trainsters. Ik heb zelfs al een baan! Dankzij het onderwerp Netwerken.

Anoniem

Het klinkt misschien wat overdreven maar jullie zijn zo enthousiast dat ik het eigenlijk niet eens goed op papier kreeg. Ik kwam vorige week je collega tegen met wie ik het proefgesprek had (sorry naam vergeten), kreeg gelijk 3 kussen en heel veel felicitaties. Dit kenmerkt jullie. Ik hoop dat jullie de individuele begeleiding kunnen blijven geven en niet te groot worden. Heel veel groetjes en mijn dankbaarheid kan niet genoeg benadrukken. Heel veel succes met jullie bedrijf.

Anoniem

Bevindingen Sollicitatietraining. In 4 weken tijd heb ik erg veel geleerd van de sollicitatietraining. Ik had zelf al een CV en sollicitatiebrief gemaakt, maar ik kreeg nieuwe tips. Nu geeft de CV een beter beeld van mijzelf, ook de sollicitatiebrief is nu veel doeltreffender. Gespreksvoering heb ik geoefend zoals; wat kan ik wel of wat kan ik beter niet zeggen; en hoe presenteer ik mezelf; hoe zie ik er uit; hoe kom ik over; of wat verwacht een werkgever van mij; het analyseren van vacatures . Dit alles heeft mij nieuwe handvaten gegeven, om nog doeltreffender te solliciteren. Ik voel me nu zekerder en sterker, doordat ik enorm bemoedigd ben door al deze zaken en door de persoon die les geeft. Deze training is een echte aanrader.

Loopbaan Quotes

Er is altijd een mogelijkheid het verschil te maken.